Tävlingsvillkor

Alla tävlingsvillkor beskrivs i detalj nedan:

Lägg ut en bild på Instagram som visar något som du själv bakat och tagga den med #bakboxenjr senast den 3 juli 2016. Är du under 13 år måste du använda dig av någon av dina föräldrars Instagram-konton, observera att instagramkontot måste vara publikt för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag. Du behöver också maila dina kontaktuppgifter och recept till vår kundtjänst: info@bakboxen.se senast den 3 juli. Bland de bilder som taggas under perioden, kommer vår jury att välja ut tre stycken favoriter, baserat på följande kriterier: Kreativitet, bildens känsla – hur tilltalande bakverket känns, receptnamn och presentation. De tre finalisterna kommer vi att kontakta genom den mailadress du använde när du mailade oss. Blir du finalist, behöver vi ditt för- och efternamn, din ålder, din bostadsort och receptet på ditt bakverk. Alla deltagare måste be om sina föräldrars tillåtelse för att få delta i tävlingen – annars får vi inte använda uppgifterna om dig.

De tre finalisternas bilder kommer att publiceras på vår hemsida, www.bakboxen.se/junior, den 4 juli 2016 tillsammans med namn, ålder och bostadsort. Därefter kommer en ensam vinnare att utses genom en omröstning på hemsidan.

Juryn består av anställda hos The Crate Inventors AB, dvs. företaget bakom Bakboxen och Bakboxen Junior.

För att locka så många röstande som möjligt, kommer vi att ta oss rätten att använda de tre finalbilderna för att marknadsföra omröstningen i sociala medier. Genom att delta i tävlingen ger du därför oss, The Crate Inventors AB, en obegränsad rätt att använda bilden på ditt tävlingsbidrag i alla medier utan skyldighet att betala ersättning.

Omröstningen kommer att pågå under perioden 4-7 juli. Vinnaren tillkännages på vår hemsida den 8 juli 2016 och Bakboxen Junior kommer att utformas efter det recept som vinnaren tävlat med. Om du vinner tävlingen, vill vi att du ställer upp på en liten intervju som vi får publicera tillsammans med ett foto på dig och receptet på ditt bakverk. Vill du inte ställa upp med foto på dig, ditt namn, intervjun eller ditt recept, kan du bli diskvalificerad som finalist och/eller vinnare.

Lanseringen av Bakboxen Junior sker i samband med ”älskade ungar”-mässan i Örebro den 23-24 september.
Bakboxen Junior kommer att till en början endast vara en limiterad produkt som gör ett gästbesök, den kommer endast att gå att köpa under en viss tid och i en begränsad upplaga.

Juryns beslut och resultatet av omröstningen kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.